HR-Advies Abonnement

 

Het HR-Advies Abonnement & HR-On Demand Abonnement
 

Als ondernemer doet u binnen uw bedrijf veel zelf. U bepaalt de strategie, stuurt uw medewerkers aan, doet de acquisitie. Er ligt heel wat op uw bordje. Misschien besteedt u uw financiële administratie of uw ICT uit. Maar hebt u er ook al eens aan gedacht om uw personeelszaken uit te besteden? 

Het in dienst hebben van personeel brengt heel wat werk en verantwoordelijkheden met zich mee. Uw personeel is waardevol voor uw bedrijf en verdient de aandacht. Heeft u wel de tijd en de kennis in huis om alle personele vraagstukken goed te beantwoorden?

 

HR-advies op afroep

Het is echt niet nodig om een hele afdeling Personeelszaken op te richten of een fulltime HR-Adviseur in dienst te nemen om goede antwoorden te krijgen op uw vragen over uw personeel. Adesso biedt nu speciaal voor bedrijven die wel wat ondersteuning kunnen gebruiken bij hun personele zaken, het HR-Advies Abonnement. Voor een klein bedrag per maand1 krijgt u ondersteuning bij uw personeelszaken en snel antwoord op vragen op het gebied van contracten, verlof, verzuim, werving en selectie, personeelsbeoordelingen, talentontwikkeling, opleidingen, etc.

 

Heeft uw bedrijf meer nodig? Hebt u behoefte aan een personeelsadviseur op uw locatie? Kies dan voor het HR-On Demand Abonnement. Met een HR-On Demand pakket vult u eenvoudig een eigen HR-afdeling in. Met het Basic of Plus abonnement krijgt u een personeelsadviseur op afroep. We stemmen vooraf af hoeveel uren per maand uw bedrijf nodig heeft en hoe deze uren ingevuld worden. U kunt daarbij denken aan werving & selectie, functiebeschrijvingen, functioneringsgesprekken, verzuimbegeleiding, opleiding, etc.  
Een HR-On Demand abonnement is er al vanaf € 795 per maand. Eén vast bedrag voor al uw personeelszaken. U kunt zo altijd terugvallen op professionele HR-ondersteuning en advies. 

 

HR-Advies op maat

Met de HR Abonnementen van Adesso krijgt u de persoonlijke aandacht van een eigen HR-Adviseur die luistert naar wat er in uw bedrijf speelt en die met oplossingen komt die bij uw bedrijf passen. Geen standaard antwoorden, niet meer eindeloos op het internet zoeken naar de juiste antwoorden, geen dure staf-afdeling in uw bedrijf. Maar wel: Goede, professionele HR-ondersteuning wanneer u die nodig heeft, voor een vriendelijke prijs.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.

 

___________

1 Een HR-Advies Abonnement is er al vanaf 350 euro per maand.

Submitted by Lenneke Brouwers on 05/02/2015 - 10:02